Har du problem med amning? Kontakta en hjälpmamma!

 

OBS! Mejla aldrig mer än en Hjälpmamma med samma fråga!
Hjälpmammorna arbetar ideellt på sin fritid och deras tid och ork är begränsad, vänlige respektera deras fantastiska insatser genom att aldrig mejla samma fråga till flera. Mejlar du till flera samtidigt slösas deras tid och ork bort på dubbelarbete vilket leder till att svarstiden blir längre och fler får vänta eller kanske blir utan inte svar! Behöver du snabb hjälp så pröva att ringa istället men även här behöver vi be om att när du får svar inte ringer till fler hjälpmammor med samma fråga. Många svar kan du hitta på egen hand r. Tack för att din förståelse!

Stöd Amningshjälpens arbete genom att bli medlem ellerskänka en gåva.


Du kan kontakta en hjälpmamma genom att ringa, smsa, maila eller gå med i vår Facebook-grupp Hjälpmammor svarar - Amningshjälpens rådgivningsgrupp . Vi har även ytterligare en Facebook-grupp som är öppen för alla som har ett intresse för amning, där ges även tips från gruppens medlemar och modereras av oss i Amningshjälpen - Amningshjälpens slutna grupp


Amningshjälpens hjälpmammor är vanliga personer med stort intresse för amning. De har dokumenterat sin kunskap genom ett godkänt hjälpmammeprov samt visat prov på förmågan att bemöta föräldrar på ett ödmjukt sätt. Amningshjälpens hjälpmammor stöttar dig i din situation och ger råd utifrån dina önskemål kring er amning. Hjälpmammor svarar inte på medicinska frågor, men en del hjälpmammor kan i egenskap av sitt yrke (t.ex. barnmorska, barnsjuksköterska) svara på sådana frågor.