VÄRMLANDS LOKALGRUPP

Värmlandsgruppen består av en blandning av hjälpmammor, blivande hjälpmammor och aktiva medlemmar. Vi har alla olika bakgrund och yrken, men vår gemensamma nämnare är att vi har ett stort intresse för amning. Gruppen vill verka för att stödja och främja amningen i länet, nationellt och internationellt på bästa sätt. För att utvecklas tar vi del av varandras erfarenheter och nya rön i forskningsvärlden.

Vi träffas ungefär en gång i månaden, med undantag för sommarmånaderna, mellan kl 18.30 - 21.00.

På träffarna pratar vi om allt som rör amning. Det kan vara:

• Amning i media
  • Reflektioner kring amningssamtal
  • Hjälpmammeprovet
  • Hur vi når ut till vårdpersonal och hjälpsökande
  • Vårt kontinuerliga samarbete med vårdpersonal
  • Kommande aktiviteter i föreningen
  • Och mycket annat.

Självklart fikar vi också och har kul tillsammans!

Alla har tystnadsplikt och i medicinska frågor hänvisar vi till sjukvården.

Vi vill bli fler! Har du lust att vara med? Vill du vara med på någon träff? Vill du bli medlem?

Kontakta Margareta Billebo via mail eller telefon 054-10 10 75 för mer information.

Vi är med på Facebook i gruppen Amningshjälpen Värmland där vi skriver om våra aktiviteter och annat. Kom med du också!

Ring eller maila någon av våra hjälpmammor för att prata om amning

SOLVEIG WALFRIDSSON 054 56 18 82
TOVE WARD 054 15 53 24
NINA STANIZEWSKI 070 326 51 80