GÄVLEBORGS LÄNSGRUPP

Behöver du amningsråd? Ring eller maila någon av våra hjälpmammor. Eftersom hjälpmammorna arbetar ideellt vill vi att du ringer dagtid mellan klockan 9 - 21.

Hjälpmammor

Lokalgruppens träffar

Vi är ett 20-tal aktiva medlemmar som träffas, planera aktiviteter, pratar amning och umgås under ett antal träffar under året.
Under 2016 hade vi ett inplanerat möte varje kvartal för våra medlemmar för att träffas och planera.
Under 2016 anordnade vi även amningscafé under en söndag i månaden. Dessa var placerade på flera orter i länet med start i Bollnäs och Gävle.

Under 2017 hade vi ett antal medlemsträffar där vi träffades för att planera aktiviteter, prata om amning och stämma av länets aktiviteter.

Förutom dessa medlemsträffar uppmuntrar vi till mer spontana föräldraträffar på dagtid (vardagar) för både medlemmar och andra intresserade mer lokalt. Dessa träffar kan både medlemmar och andra intresserade anordna/eftersöka i vår facebook-grupp "Amningshjälpen Gävleborg". På dessa träffar är syftet att umgås och få kontakt med andra likasinnande föräldrar.

Gå med i vår grupp på facebook för uppdateringar av aktiviteter/träffar samt möjlighet till att diskutera och få råd om amning.

Amningshjälpen i Gävleborg

Amningscaféer

Amningscaférna är en trygg och varm mötesplats där vi kan byta erfarenheter, samtala och ställa frågor omkring amning.
På plats för att svara på frågor finns minst en av våra duktiga hjälpmammor.
Amning och barn är självklart tillåten.

Amningscaféerna är öppna för alla!

Vi vill bli fler i Gävleborg!

Vill du lära dig mer om amning? Vill du vara med på lokalgruppens träffar och kanske bli hjälpmamma? Eller vill du bli stödmedlem? Hör av dig till vår kontaktperson Johanna om du vill bli medlem, fråga om möten eller annat.

Vår Facebook-grupp Medlemmar AH Gävleborg där vi skriver om våra aktiviteter och diskuterar amning är öppen för alla aktiva medlemmar.