Get Adobe Flash player

Bli Medlem

Gratis

Vill du veta mer om amning och bli medlem i Amningshjälpen?

Vill du bli aktiv medlem och gå på lokalgruppens möten eller vill du bli stödmedlem och "bara" läsa Amningsnytt?

Du är alltid lika välkommen, vilket medlemskap du än väljer.

Du kan också ge bort ett medlemskap till en kompis eller släkting som precis har fått barn.

Alla företag och institutioner kan prenumerera på Amningsnytt!

 • Stödmedlem; Du läser Amningsnytt och får värdefull amningskunskap och får veta det senaste inom amningen, 250 Kr/år.Bor du utanför Sverige kostar ett års medlemsskap SEK 310.
 • Aktiv medlem; Det aktiva medlemskapet är till för dig som vill delta i vårt arbete och/eller funderar på att bli hjälpmamma. Du går på lokalgruppens möten, går på eventuella utbildningar och kanske åker på vårt årsmöte, 250 kr/år.
 • Familjemedlem; Är till för de som bor på samma adress som huvudmedlemmen. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med alla namn, 50 kr/person, max 100 kr + 250 kr för huvudmedlemmen/år.
 • Hjälpmamma; För att bli hjälpmamma/amningsrådgivare ska du ha varit aktiv medlem i minst 6 månader och gått på lokalgruppens möten. Sedan gör du vårt skriftliga hjälpmammeprov som rättas av din länssamordnare och som sedan skickar ditt prov till den som är ansvarig för hjälpmammeproven. När du är godkänd så kan du börja delta i vår telefonrådgivning, 250 kr/år.
 • Gåvomedlemskap/prenumeration; För dig som vill ge bort ett medlemskap/prenumeration, kanske till din syster, bror, kompis eller till ditt BVC/BB/VC/bibliotek. Skriv både ditt namn och adress + namn och adress till den som du vill ge medlemskapet till, 250 kr/år.
 • Prenumerant; Alla företag och institutioner som tex bibliotek, BB, KK, BMM, VC, BVC, BHV kan prenumerera på Amningsnytt. Ni kan också beställa en dubbel- eller en trippelprenumeration, vilket betyder att ni kan ha ett eller två ex i väntrummet och er personal har ändå ett eget ex av Amningsnytt.
  Enkelprenumeration: 250 kr/år,
  Enkel utlandsprenumeration: SEK 310/år,
  Dubbelprenumeration: 450 kr/år,
  Dubbel utlandsprenumeration:  570 kr/år,
  Trippelprenumeration: 675 kr/år,
  Trippel utlandsprenumeration: SEK 795/år.
I alla medlemskap och i prenumerationen ingår det 4 nummer av Amningsnytt/år.