Get Adobe Flash player

Amningsråd

Behöver du prata om amning och få amningsråd?

Då har du några olika alternativ (klicka på den röda länken så kommer du vidare):

  • Ring/skicka mail/sms till någon av våra amningsrådgivare/hjälpmammor. Skicka inte mail/sms till flera hjälpmammor på en gång, då det är onödigt att flera hjälpmammor svarar på samma mail/sms. Du kan ringa en hjälpmamma i vilket län du vill. Eftersom vi svarar på vår fritid vill vi att du helst ringer/sms:ar mellan kl 9 - 21. Svarar inte en hjälpmamma, prova med någon annan på listan eftersom vi kanske är på arbetet eller är upptagna av annat. Du kan även prova att skicka ett sms och fråga om du kan ringa en speciell tid.
    Skicka inte mail/sms till flera hjälpmammor på en gång, då det är onödigt att flera hjälpmammor svarar på samma mail/sms. Om du inte fått svar inom en vecka via mail eller ett dygn via sms, maila/sms:a hjälpmamma ett och säg att du mailar/sms:ar en annan hjälpammma istället

  • Gå in på någon av Amningshjälpens grupper på Facebook (har du en sluten profil, skicka ett PM till någon av våra admins och berätta varför du vill gå med i våra grupper):
    Hjälpmammor svarar -Amningshjäpens Rådgivningsgrupp - Enbart svar från hjälpmammor eller

    Amningshjälpens slutna grupp - Svar från både hjälpmammor och andra föräldrar
  • Läs våra informationssidor här på hemsidan (sår, lite mjölk mm)
  • Maila till våra hjälpmammor, se alla mailadresser på hjälpmammesidan och de lokala sidorna (klicka på länets namn)

Alla hjälpmammor och hjälpsökande är olika och alla uttrycker sig på olika sätt. Känner du dig inte nöjd med ditt svar från en hjälpmamma är du naturligtvis välkommen att ringa eller mejla en annan hjälpmamma.

Lämna gärna både positiva och negativa synpunkter på våra hjälpmammor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.